Àrea Clients | Usuari Contrasenya

Departament TIC (Tecnologia de la Informació i la Comunicació)

Compta amb un qualificat equip d'enginyers i tècnics en informàtica que s'ocupen de la creació i manteniment de programes informàtics per a l'estandardització i automatització dels nostres processos interns i de comunicació telemàtica amb els nostres clients, corresponsals, proveïdors i amb les Oficines de Patents i Marques de tot el món.

Gràcies a aquest Departament, comptem avui en dia amb una tecnologia d'última generació que ens permet gestionar els assumptes dels nostres clients de forma eficient, ràpida i segura. Entre d'altres, comptem amb bases de dades pròpies de tecnologia molt avançada amb la situació actualitzada de tots els assumptes dels nostres clients, la qual pot ser consultada per aquests en línia via Internet.

Comptem també amb un gestor documental propietari que ens permet gestionar, de forma electrònica, tota la documentació que generem i rebem dels nostres clients, el que implica que som de les poques firmes del sector que treballa sense paper (paperless office).

També comptem amb un avançat sistema informàtic propi de vigilància de les marques dels nostres clients respecte als registres de marques espanyoles, comunitàries i internacionals que sol•licita la seva competència.

area clientesformulariossolicitar informacion